TALBOT-TORRO loptice Hit 750

  • 150,00kn 19,91€

Bez poreza: 120,00kn 15,93€

HIT 750 je klasik u Talbot-Torro asortimanu volana i nudi vrlo atraktivan omjer cijene i performansi. U usporedbi s balonima s najlonskom košarom, osjećaj igre s pravim prirodnim balonima puno je prirodniji i življi.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Dostupnost: Dostupno

Model: TALBOT-TORRO loptice Hit 750

Tagovi:  TALBOT-TORRO loptice Hit 750

HIT 750 je klasik u Talbot-Torro asortimanu volana i nudi vrlo atraktivan omjer cijene i performansi. U usporedbi s balonima s najlonskom košarom, osjećaj igre s pravim prirodnim balonima puno je prirodniji i življi, a opće karakteristike leta također su uvjerljive. Naravno, s pravim prirodnim balonima treba postupati pažljivije nego sa sintetičkim perajima kako se ne bi ograničila trajnost nepravilnom uporabom, ali općenito se zabava ne može nadmašiti. HIT 750 je pogodan kako za rekreativnu upotrebu tako i za treninge klubova i klubova, što ga čini idealnim izborom za svakoga tko želi igrati/trenirati s pravom loptom od prirodnog perja bez želje da odmah potroši cijelo bogatstvo. Lopte se mogu pohraniti u praktičnu limenku od 12 dijelova kako bi se uštedio prostor i zaštitile.

Pakiranje od 12 prirodnih petljica s bazom od pluta
Brzina 77 (spora brzina)
Kvaliteta treninga - idealna i za aktivnosti u slobodno vrijeme

Njemačko-britanski brend Talbot-Torro osnovao je, između ostalih, britanski prvak u badmintonu Derek Talbot, koji je nakon aktivnog igranja bio vrlo predan tome da badminton postane olimpijska igra. Talbot-Torro je sada jasan tržišni lider u segmentu badmintona za slobodno vrijeme u Srednjoj Europi i nudi izvrsnu vrijednost za novac.

Recenzije

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!