TALBOT-TORRO loptice TECH 450

  • 105,00kn 13,94€

Bez poreza: 84,00kn 11,15€

Tech 450 poznatog njemačko-britanskog brenda Talbot-Torro visoko je kvalitetan i izdržljiv turnirski najlonski balon s plutenom nogom. Posebno je prikladan za ambiciozne sportove u slobodno vrijeme i trening.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Dostupnost: Dostupno

Model: TALBOT-TORRO loptice TECH 450

Tagovi:  TALBOT-TORRO loptice TECH 450

Tech 450 poznatog njemačko-britanskog brenda Talbot-Torro visoko je kvalitetan i izdržljiv turnirski najlonski balon s plutenom nogom. Posebno je prikladan za ambiciozne sportove u slobodno vrijeme i trening. Perje je izrađeno od 100% čistog najlonskog materijala i ne sadrži "jeftine" reciklirane materijale. Zbog čistog najlona, ​​perje je mnogo podatnije i elastičnije; stoga je izdržljiviji i ne trga se tako brzo. Glava volana je izrađena od 100% čistog pluta (bez prešanog pluta koji je ljepljen i prešan od plutenih mrvica) => bolje letne karakteristike i veća trajnost.

Brzina se može prepoznati po odgovarajućoj oznaci u boji na glavi za badminton. Ovdje je pričvršćen banderola u boji.

Njemačko-britanski brend Talbot-Torro osnovao je, između ostalih, britanski prvak u badmintonu Derek Talbot, koji je nakon aktivnog igranja bio vrlo predan tome da badminton postane olimpijska igra. Talbot-Torro je sada jasan tržišni lider u segmentu badmintona za slobodno vrijeme u Srednjoj Europi i nudi izvrsnu vrijednost za novac.

Recenzije

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!